در این سرور اچ پی، همانند نسل ۹ آن، از سه پردازنده اینتل زئون، پنتیوم و Core i3 میتوان استفاده کرد که البته در سریهای جدیدی که این سرور پشتیبانی میکند تعداد هستهها، فرکانس و حافظه Cache تفاوتهایی دارند. اگر کنجکاوید که بدانید چه چیپ ستی در سرور ML30 G9 استفاده شده بود، باید بگویم که چیپ ست Intel C236 بوده است. تفاوت مهم این دو چیپ ست این است که حداکثر تعداد PCIe Lane ها در C242 برابر با ۱۰ و در C232 برابر با ۸ است.
این سرور نسل ۱۰ اچ پی، در صورت استفاده از اینتل زئون های سری E که فرکانسی بین ۳.۳ تا ۳.۸ گیگاهرتز دارند و حافظه Cache آنها ۸ یا ۱۲ مگابایت است، میتوانند ۴ یا ۶ هسته برای شما فراهم کنند. این سری پردازندهها از حافظههای نسل ۱۰ اچ پی که سرعت 2666MT/s دارند، پشتیبانی میکنند. با چنین شرایطی، اپلیکیشنهای SMB ها با کارایی بسیار بالا قابل اجرا هستند.
در صورت استفاده از اینتل زئون های سری E که فرکانسی بین ۳.۳ تا ۳.۸ گیگاهرتز دارند و حافظه Cach آنها ۸ یا ۱۲ مگابایت است، میتوانند ۴ یا ۶ هسته برای شما فراهم کنند.
در صورت استفاده از پردازنده های Core i3-8300 که فرکانس ۳.۷ گیگاهرتز و ۸ مگابایت حافظه Cache دارند، تعداد ۴ هسته خواهید داشت و تنها میتوانید از DDR4هایی با سرعت 2400 MT/s استفاده کنید.
در نهایت هم اگر از پردازنده های Pentium G5400 که فرکانس ۳.۷ گیگاهرتز و ۴ مگابایت حافظه Cache دارند، استفاده کنید، تعداد ۲ هسته خواهید داشت و تنها میتوانید از DDR4هایی با سرعت 2400 MT/s استفاده کنید.